OosterscheldeMuseum Banner

OosterscheldeMuseum zoekt vrijwilligers

Het OosterscheldeMuseum, Kerkplein 1 in Yerseke is een historisch museum waar de geschiedenis en cultuur van de Oosterschelde, de oester-, mossel- en kreeftenvisserij wordt verteld en waar het verdronken land van Zuid-Beveland, met name de verdronken stad Reimerswaal, tot leven wordt gebracht.
Het museum is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te ontvangen en/of andere administratieve werkzaamheden willen uitvoeren, bij voorkeur een dagdeel in de week.
Vrijwilligers ontvangen reiskostenvergoeding, gratis bijscholing en zijn verzekerd.
Ben je op zoek naar een uitdagende omgeving met leuke collega’s, kom dan eens langs bij het OosterscheldeMuseum in Yerseke op dinsdag- en woensdagmiddag.
Het OosterscheldeMuseum is geopend van dinsdag t/m zaterdag 10.00-16.00 uur, tel.0113-574 374, info@oosterscheldemuseum.nl.

Draag je Reimerswaal in het algemeen en Yerseke in het bijzonder een warm hart toe?
Houd je van kunst, cultuur en geschiedenis? En heb je wat tijd over?
Ga je bovendien graag met mensen om, heb je onderwijservaring, ben je handig op de computer of gewoon heel handig, dan word je van harte welkom geheten als vrijwilliger in het OosterscheldeMuseum.
Het museum heeft dringend behoefte aan een aantal vrijwilligers, die een of meerdere dagdelen kunnen helpen bij tal van werkzaamheden.
Kom eens langs.